Vagnteknik vinner Made in Karlshamn

12 sep

Det var en enig jury som utsåg årets vinnare i tävlingen Made in Karlshamn. Våra lokala tidningar BLT och Sydöstran var på plats och intervjuade dom lyckliga vinnarna – se bilderna från reportagen ovan.

-Vagnteknik passar väl in i Made i Karlshamns kriterier. Företaget har sitt säte i Karlshamn, en egen produkt och en betydande del av sin omsättning utanför regionen, säger Karlshamns Näringslivschef Nina Andersson  

Juryn lyfter också fram att Vagnteknik är en omtyckt arbetsgivare med jordnära företagsledare som brinner för Karlshamn och för Blekinges bästa. 

Företaget – som marknadsför sina produkter under namnet K-Vagnen – har en ekonomisk utveckling som tyder på fint entreprenörskap. Och är en av våra viktiga intäktsbasföretag i Blekinge.

Vagnteknik och K-vagnen går nu vidare och tävlar om utmärkelsen Made in Blekine som avgörs på Guldekengalan den 27 november.

Motivering:

Med all sin tillverkning i Karlshamn har årets vinnare under mer än 30 års tid byggt upp ett starkt varumärke långt utanför Blekinges gränser. Kvalitet och kunskap präglar företaget och dess produkter i alla led. Uthålligt entreprenörskap, klokt ledarskap och stor yrkeskunskap gör att vi är otroligt stolta över årets vinnare i Made In Karlshamn 2020, Vagnteknik i Karlshamn AB.

Webbsidahttps://k-vagnen.com

Ägare: Fredrik Due och Jörgen Olsson