Om guldeken

Guldeken är Blekinges egen näringslivsgala som belönar goda prestationer med fina priser under festliga former. Sedan 1995 har Guldeken lyft fram de goda exemplen.

Guldeken är en fartfylld galaföreställning som återkommer årligen. Galan turnerar runt i Blekinge och arrangeras i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona.

Alla vinnare tävlar om äran och en gyllene Guldek. Bland tävlingsklasserna märks ALMI:s pris till Årets Unga Entreprenör och Länsförsäkringars pris Hållbara Blekinge. Länets framgångsrika företag lyfts särskilt fram genom kategorierna Made in Blekinge, Bästa Blekingeföretag och Bästa uppstickare. 2017 instiftades Swedavia Ronneby Airports Tillväxtpris. Region Blekinges pris Blekinges Turismpris uppmärksammar besöksnäringen. Sedan starten har Guldeken korat Årets Blekingeambassadör, en tungt pris som delas ut till någon riktig ambassadör för länet.

En kraftfull marknadsföringskanal

Guldeken är en galaföreställning som blandar kontaktskapande mingel med fest och utdelning av prestigefyllda priser. Guldeken är också ett bra sätt att synas för sponsorer eftersom eventet får både medial uppmärksamhet och når ut till beslutsfattarna i Blekinge. Inför den årliga galan görs en tung kampanj med möjlighet att synas i TV, BLT, Sydöstran och på webben.

Välkommen på en exklusiv näringslivsfest som roar, inspirerar och skapar nya kontakter.

Kontakta oss om du vill veta mer om Guldeken som marknadsföringskanal.