Soulpunk och konferencier i kombination

28 jun

Stockholmsbandet Isaac & The Soul Company har jobbat hårt sedan starten 2003. Deras energiska soulpunk har tagit dem från de små scenerna till de stora, till exempel ett utsålt Cirkus i Stockholm. Numera är de ett av de hetaste och mest bokade livebanden i landet. Förutom på sin egen turné och en oändlig mängd företagsspelningar så har de synts i TV både på Victoriadagen och Kristallen-galan.

– Vi är som en Las Vegas-show, beskriver sångaren Isak Kuritzén musiken. Vår värld bygger på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen.

Den 4 oktober kommer Isaac & The Soul Company att stå på Guldekens scen i Karlskrona med Isak Kurtizén som konferencier för galan.

– Jag har gjort många konferencierjobb både stora och små, berättar han och nämner till exempel Retail Awards och Dagens Medias Inhousegala. Vi ser fram emot att komma till Blekinge och Guldeken! Alla kommer att bli blown away!

Boka biljetter här »