Mellostjärna ger näringslivsgalan extra guldkant

1 sep

Klara Hammarström. Foto: Peter Knutsson / Warner Music

I höst är Guldeken tillbaka igen – Blekinges näringslivsgala som varit en tradition ända sedan 1995. Som vanligt delas Guldekar ut i rad kategorier till lokala entreprenörer som utmärkts sig under året som gått. Och som vanligt koras även Årets Blekingeambassadör.

I år står Almi Blekinge värd för Guldeken som kommer att anordnas på Blekinge Convention Center i Ronneby, den 7 oktober.

– Det är fantastiskt roligt att vi i år har äran att både vara årets värd samt stå för priset Årets unga entreprenör. Eftersom vi på Almi jobbar för att utveckla och stärka företagen i regionen passar det oss perfekt att vara delaktiga i Guldeken som lyfter fram och uppmärksammar företagare i Blekinge, säger Almi Blekinges kommunikatör Linda Hugosson.

Kvällen kommer i vanlig ordning att få extra guldkant genom sittande middag med underhållning på scenen. Det blir Mellostjärnan Klara Hammarström som haft flera hits de senaste åren, inte minst senaste Melodifestivalbidraget ”Run to the hills” och hennes OS-låt i duett med Liamo. Dessutom kommer Kallingepiloten Niklas Hultberg, känd från sin medverkan i Idol. 

Konferencier för aftonen är komikern, imitatören och programledaren Christian Åkesson, känd från humorshowen Mumbo Jumbo i TV4.

– Det blir en fartfylld gala mixat med musik och en spännande prisutdelning. Vi ser ett ökat intresse efter biljetter, folk längtar helt enkelt efter att träffas, säger Jan Lennartsson, projektledare för Guldeken.

Köp dina biljetter här »