Laddar för Guldeken 29 oktober!

31 aug

I år är näringslivsgalan Guldeken tillbaka på livescenen efter att ha gjorts om till en digital gala 2020. Som vanligt bjuds livepubliken på galamiddag, underhållning och stolta Guldekenvinnare i sju kategorier.

Årets Guldekengala intar scenen på Blekinge Convention Center fredagen den 29 oktober. Värdkommun är Karlskrona och som konferencier får vi möta den rutinerade journalisten och TV-profilen Kattis Ahlström som gjort allt från olika programledarinsatser till att ha lett Eurovision Song Contest. Som sällskap får hon artisten Robin Bengtsson som också han tävlat för Sverige i Eurovision. Dessutom blir det lokala artister.

Förutom Guldekens vanliga priskategorier så introducerar Visit Blekinge det nya stipendiet #tillsammans som delas ut till en lokal besöksnäringsföretagare som skapat fruktbara samarbeten med andra aktörer.

– I och med att vaccinationstakten i länet ser bra ut så är det viktigt att vi återstartar Blekinge och uppmärksammar våra duktiga entreprenörer. Guldeken är ett bra tillfälle för det, säger Pia Holgersson, näringslivschef på Karlskrona kommun.

Samtidigt är trygghet fortsatt viktig. En åtgärd som införs är godkänt vaccinpass som visas upp i entrén. Är du inte vaccinerad ska du kunna uppvisa negativt covid-test eller tillfrisknandebevis. Övriga restriktioner avstånd och restaurangsittning med åtta personer per sällskap.

– Vi har så klart längtat efter att få gå på röda mattan och uppleva live-underhållning, men skulle smittspridningen öka så finns en reservplan att sända galan digitalt som vi gjorde framgångsrikt senaste gången, säger Jan Lennartsson, projektledare för Guldeken.

Biljetter och mer information finns på guldeken.com

Priskategorier:

Hållbara Blekinge – Länsförsäkringar Blekinges pris
Made in Blekinge – Instiftat av Ronneby, Karlshamn och Karlskrona kommun

Årets tillväxtpris – Swedavia Ronneby Airport Tillväxtpris
Årets unga entreprenör – Almi Blekinges pris
Bästa Blekingeföretag – Länsstyrelsens pris
Blekinges Turismpris – Region Blekinges pris
Årets Blekingeambassadör

Beställ biljetter »